"> روغن شی­ باتر 60 میلی لیتر | روغن شی باتر دکتر اویلدکتر اویل

روغن شی­ باتر ۶۰ میلی لیتر

128,000 تومان

روغن شی باتر یک روغن گیاهی است که از درخت شی بدست می آید و از آن برای مصارف آرایشی استفاده میشود. برای پوست و مو بسیار مناسب است و یک روغن محافظاست که نباید به طور خالص استفاده شود. بهترین ها را از دکتر اویل بخواهید…

تعداد
مقایسه

روغن شی باتر ۶۰ میلی لیتر

شی باتر نوعی چربی است که که از دانه ی درختی با همین نام یا نام شی تولید میشود. این روغن به رنگ سفید کدر است. همچنین گوشزد میکنیم که این روغن برای بانوانی که تمایل به استفاده از روغن های طبیعی دارند بسیار مفید است و توصیه میشود. این روغن خاصیت های زیادی برای پوست و مو و زیبایی دارد. در واقع روغن شی باتر نوعی مرطوب کننده ی پوستی است.

همچنین این روغن ضد پیری است. و این روغن به نوعی التیام آور است و برای التیام درد موثر است. این روغن به جوان سازی و صاف کردن پوست بسیار کمک میکند. این نکته را در مورد شی باتر فراموش نکنید، روغن خالص شی باتر باعث مسدود شدن منافذ پوستی میشود. بهتر است که هنگام استفاده از محصولات شی باتر، از محصولی استفاده کنید که در آن شی باتر به شکل خالص وجود نداشته باشد.

روغن شی باتر

خواص

نحوه ی کار شی باتر ساختن سلول های جدید بجای سلول های نابود شده است. اما به ساختار پوست و پیوستگی پوست آسیب نمیرساند و آن را تغییر نمیدهد. همچنین این روغن در خود به طور فراوانی ویتامین E  دارد که موجب حفاظت پوست در برابر اشعه ی خورشید میشود. اما آنقدر که شما را از کرم ضد آفتاب خلاص کن تاثیر ندارد.

خاصیت دیگر این روغن مربوط میشود به نرم شدن پوست و جلوگیری از پیری پوست. همچنین به نوعی مانع از ایجاد چین و چروک بر روی پوست میشود. مهمترین کار آن برای جلوگیری از پیری، تولید کلاژن است که مانع پیری است. قویترین روغن برای کاهش التهاب روغن شی باتر است. همچنین این روغن به رفع تورم و قرمزی پوست نیز کمک میکند.

خواص دیگر این روغن برای محافظت از پوست است. این روغن موجب میشود تا آب رسانی به پوست بهتر انجام شود. پوست مرطوب بماند. همچنین ویژگی نرم کنندگی زیادی هم دارد. این روغن نه تنها به درد مربوط کردن طولانی مدت پوست میشود بلکه از آن برای مربوط نگه داشتن موی سر هم میتوان استفاده کرد. این کار به از بین بردن شوره سر هم کمک میکند.

حتما از جای خطوط روی پوست یا همان ترک های پوستی ناشی از چاقی و لاغری رنج برده اید؟ این روغن برای درمان و بهبود این ترک ها و خطوط مناسب است. چرا که این ماده باعث نرمی و صاف شدن پوست میشود.

از این روغن برای التیام و بهبود درد ادرار سوختگی پای نوزادان میتوان استفاده کرد. همانطور که گفته شد این روغن خاصیت ضد التهابی و البته ضد قارچ پوستی دارد. در همین راستا هم باید بگوییم که تمام مشکلات ناشی از آفتاب سوختگی یا باد زدگی یا حتی خشکی پوست با روغن شی باتر قابل درمان است.

خواص روغن شی باتر

عوارض روغن شی باتر

مهمترین نکته در مصرف هر دارویی قبل از هر استفاده ای دانستن این است که آیا این دارو یا حتی روغن برای بدن عوارضی هم به دنبال دارد؟

در مورد شی باتر باید بگوییم که اصولا این ماده بسیار کم خطر است. به ندرت دیده شده که کسی به این ماده حساسیت نشان بدهد. حتی کسانی که به چیزهای معمولی تر حساسیت نشان میدهند به این ماده حساسیت نشان نداده اند. علت هم این است که شی باتر دارای سطح معینی از پروتیین ها نیست. حساسیت هم معمولا با وجود یکی از عوامل حساسیت ایجاد میشود که شی باتر آن را ندارد.

اما باز هم باید در مورد این روغن احتیاط کنید. هر چقدر هم بی ضرر اگر از استفاده ی درست خارج شود، ضرر خواهد داشت. با توجه به طبع گرم این روغن و موضوع مسدودی منافذ پوست که در استفاده از روغن خالص شی باتر اتفاق می افتد، ممکن این روغن عوارض کمی هم داشته باشد. به خصوص اگر پوستتان مستعد آکنه باشد. از روغن خالص استفاده نکنید و سعی کنید آن را با روغن های دیگر مخلوط کنید. همچنین زنان باردار و شیرده و کودکان در مصرف آن احتیاط را رعایت کنند.

منابع

چطور

نام روغن

نام علمی

تهیه شده از

روش روغن گیری

درصد گیاه

میزان موثر

دمای متحمل

طبع روغن

مورد استفاده

, , , , , , , , , ,

نحوه استفاده

,

0

بالا

X