"> روغن خرچنگ اصل |خرید روغن خرچنگ | دکتر اویل خواص روغن خرچنگ

روغن خرچنگ اصل

From: 74,000 تومان

از روغن خرچنگ میتوان در نرم کنده ها و اسکراپ های پوست و مو استفاده کرد، که خاصیت نرم کنندگی و مرطوب کنندگی دارد. در ادامه با دکتر اویل همراه باشید.

صاف
تعداد
مقایسه

خرچنگ حیوانی دوزیست است که هم در خشکی هم در دریا زندگی میکند. خرچنگ به عنوان تنظیم کننده جلبک ها، میگوها و آمیب ها عمل میکند. از خرچنگ در بسیاری از کشورها به عنوان غذای دریایی استفاده میکنند. گوشت آن دارای خواص بسیاری است و بوی مطبوعی نیز دارد. روغن خرچنگ از محصولاتی است که از این موجود به دست می آید.

یکی از خواص گوشت خرچنگ فسفر موجود در آن است که برای مغز و اعصاب بسیار مفید است. همچنین برای کنترل سطح کلسترول خون مفید است. برای افرادی که اضافه وزن دارند مناسب است و به افزایش متابولیسم در بدن کمک میکند.
روغن خرچنگ را از پوست خرچنگ استخراج میکنند که برای پوست و زیبایی مفید است.

خواص روغن خرچنگ

این روغن دارای گلوکزامین است، که موجب افزایش طول عمر، کاهش وزن، پیشگیری از مشکلات قلبی و عروقی، فشارخون و دیابت میشود. این ماده به مرور زمان و در زمان میانسالی کاهش می یابد و باعث بروز بیماری هایی که گفتیم میشود. همچنین این روغن به ترمیم و تولید مایع سینوویال و بهبود کیفیت غضروف ها نیز می انجامد.

در بیشتر لوازم آرایشی و بهداشتی از این روغن استفاده میکنند. چون موجب رفع چین و چروک و پیری زودرس میشود. همچنین برای درمان جوش، آکنه و لک های پوستی مناسب است.

روغن خرچنگ

همچنین از روغن خرچنگ میتوان در نرم کنده ها و اسکراپ های پوست و مو استفاده کرد، که خاصیت نرم کنندگی و مرطوب کنندگی دارد.

از خواص دیگر این روغن، نرم کنندگی آن است. فقط کافیست چند قطره روغن خرچنگ را با روغن آرگان ترکیب کنید بعد به آرامی بر روی پوست ماساژ دهید.

همچنین این روغن خاصیت درخشندگی پوست را نیز دارد. به اینصورت که روغن را با روغن آرگان و مقداری گلاب مخلوط کنید. بر روی پوست ماساژ دهید تا پوست درخشنده ای داشته باشید.
مخلوط این روغن و گلاب موجب مرطوب کنندگی پوست میشود.

روغن خرچنگ برای بهبود و رفع کک و مک های روی پوست بسیار موثر است. به صورتی که این روغن را با روغن آرگان ماساژ دهید تا جذب پوست شود.

از این روغن برای از بین بردن لکه سیاه روی پوست میتوان استفاده کرد.

برای درمان و بهبود عرق سوزی میتوان چند قطره از این روغن را بر روی محل آسیب دیده ریخته و ماساژ داد تا بهبود یابد.
این روغن خاصیت ضد خارشی دارد. بدین گونه که روغن را بر روی پوست بریزید و ماساژ دهید. بهتر است از روغن خرچنگ اصل استفاده کنید.

برای پاک کردن آرایش بر روی صورت مناسب است. همچنین برای رفع چین و چروک صورت مقداری روغن خرچنگ را به پنبه آغشته کنید و به صورت دورانی بر روی پوست ماساژ دهید.

این روغن برای رفع آکنه و جوش ها موثر است. به صورتی که محل مورد نظر که درگیر آکنه شده است را قبل از خواب با روغن خرچنگ به آرامی ماساژ دهید. سپس روز بعد با آب ولرم پوست را شستشو دهید. همچنین برای درمان اگزما این روغن را بر روی محل آسیب دیده بریزید و ماساژ دهید تا جذب پوست گردد. بهتر است این عمل قبل از خواب استفاده شود.

نام روغن

نام علمی

تهیه شده از

روش روغن گیری

درصد گیاه

میزان موثر

دمای متحمل

طبع روغن

مورد استفاده

, , , ,

نحوه استفاده

دیدگاه مشتریان
0
0 امتیاز
5 ستاره
0%
4 ستاره
0%
3 ستاره
0%
2 ستاره
0%
1 ستاره
0%
دیدگاه ها

دیدگاهی ثبت نشده است.

یک دیدگاه ارسال کنید

اولین نفری باشید که دیدگاه ارسال می کنید “روغن خرچنگ اصل”

0

بالا

X